Dj’s gezocht


Kijk, je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station?


Dat is heel mooi, want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken, en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek.

Wij kunnen natuurlijk genieten van muziek, dat staat voorop, maar een radio station zonder DJ’s, is geen radio station natuurlijk, en daarom zoeken wij misschien jou wel.


Heb je altijd al ambities gehad om radio DJ te worden? Dan is dit je kans.

Wij vragen geen super talent natuurlijk, maar ook wij hebben een aantal richtlijnen die we natuurlijk van onze DJ’s wel verwachten, om niet alleen de luisteraar, maar ook de rest van het team tevreden te houden.


Wat is in ieder geval van belang:

Je beschikt over een microfoon, die een goed geluid geeft. Je kan goed in een team werken, beschikt over goede en veel muziek op je pc, en bent een echte teamplayer. Je bent bereid de richtlijnen van de Radio Zuidwest te volgen, tijdens en buiten je uitzending. Je hoeft geen muziek expert te zijn, maar enige kennis van muziek is wel belangrijk. Je draagt ten alle tijde bij aan een goede promotie van de Radio Zuidwest


Lijkt het je wat om DJ bij ons te worden?

Wij vragen van onze DJ’s een bijdrage van 5 euro per maand. Dit bedrag zal worden gebruikt voor de licenties van Buma/Stemra en Sena, en de kosten van de stream.

Kortom, wie weet ben jij het nieuwe teamlid van ons radio station, en ben jij binnenkort voor de hele wereld live te beluisteren op ons radio station.

We hopen snel van jullie te horen en willen ons team graag met leuke mensen uitbreiden.


Aanmelden kan via:

RCAST.NET

                                            © 2020 Radio Zuidwest Rotterdam in opdracht van radio-zuidwest

      Alle Rechten voorbehouden Niets van deze website mag gecopieerd worden zonder nadrukkelijke toestemming van Radio Zuidwest